Senarai Chalet Homestay Resort di Teluk Batik Perak

Senarai Chalet Homestay Resort di Teluk Batik Perak

Anda merancang percutian ke Lumut? Jom tengok Senarai Best Chalet Homestay Resort di sepanjang tepi pantai Teluk Batik yang sentiasa menjadi tumpuan para pengunjung ke hotel resort sekitar kawasan negeri Perak

Teluk Batik adalah merupakan lokasi bercuti pantai peranginan best untuk pelancong dari dalam dan luar negara yang terdapat di daerah Lumut di negeri Perak Darul Ridzuan.

 

Terdapat banyak peninapan resort, chalet, holiday apartment dan homestay tepi pantai yang boleh disewa oleh para penunjung dengan harga murah dan berpatutan serta pelbagai best review dari pengunjung.

Tempah hotel Teluk Batik dengan Agoda

Aktiviti menarik di Pantai Teluk Batik Beach

Banyak tempat manarik dan aktiviti menarik bersama pasangan, keluarga atau rakan-rakan boleh dilakukan di sepanjang tepi laut pantai telok batik seperti memancing ikan, berkelah, mandi laut, bbq serta banyak lagi.

Tempat Menarik Sekitar Teluk Batik

Selain pantai teluk batik, kawasan berhampiran yang popular adalah seperti marina island, teluk rubiah dan Pantai Teluk Senangin. Selain itu anda juga boleh melawat banyak tempat menarik lain di kawasan Manjung, Sitiawan dan Pelabuhan Lumut.