15 Senarai Chalet Homestay di Tepi Pantai Teluk Gong Melaka

malacca-accommodation-restaurant-cafe

[addtoany]

Berikut merupakan Senarai Chalet Homestay di Tepi Pantai Teluk Gong Melaka dengan harga yang murah dan berpatutan yang terdapat di negeri Melaka.

Pantai Telok Gong merupakan antara kawasan tempat pelancongan peranginan untuk percutian tepi laut popular dan menarik best yang terdapat di negeri bersejarah Melaka yang juga bersempadanan dengan Kuala Linggi Negeri Sembilan.

Online room Booking in the area

Apa yang menarik di Pantai Teluk Gong Beach

Antara tempat menarik di melaka lain yang terdapat sekitar adalah seperti Pantai klebang, pantai puteri, tanjung kling, kuala sungai baru dan pengkalan balak.

Selain dari kawasan pantai yang cantik serta menenangkan untuk pelbagai aktiviti, juga terdapat pelbagai best seafood and western restaurant, pemandangan sunset sekitar pantai malacca, taman permainan, cafe, kedai runcit, kolam renang swimming pool, pasar serta kedai pancing yang terdapat di sana untuk keperluan para pengunjung.

Berikut merupakan senarai destinasi gambar tempat penginapan beach chalet resort hotel dan homestay dengan harga yang murah dan berpatutan mengikut bajet anda yang terdapat di sekitar tepi pantai sambil jalan makan angin.

Senarai Chalet, Homestay dan Resort di Tepi Pantai Telok Gong, Melaka